آشنایی با کتاب چهار میثاق


کتاب صوتی چهار میثاق نوشته‌ی دون میگوئل روئیز و چکیده‌ای جامع و خواندنی از خرد و آموزه‌های سرخ‌پوستان تولتک است. این کتاب به خواننده برای داشتن زندگی درونی سرشار از صلح و آرامش کمک می‌کند.

این کتاب خردنامه‌ی مردمان سرخ است؛ مردمانی آگاه به ذات و خرد آدمی. آن‌ها که تن و روان را از هم گسسته نمی‌پنداشتند و می‌دانستند هرچه هست در پیوند با مام طبیعت تجلی می‌یابد. دون میگوئل روئیز، مردی از تبار تولتک‌ها، بومیانِ امریکای مرکزی است که با نگارش این کتاب سعی در انتقال مفاهیم والای انسانی، از نسل‌های گذشته به نسل حاضر و آینده را دارد. او سعی کرده با ودیعه گذاشتنِ باورهای بنیادینی که جهان را پاک‌تر و روشن‌تر می‌کند، رؤیای مشترک سیاره‌ی زمین را تغییر دهد.

هزاران سال پیش در مکزیک جنوبی، زنان و مردان خردمند را تولتک‌‌ها می‌نامیدند. متخصصان انسان‌شناسی، آن‌‌ها را به عنوان یک ملت یا نژاد توصیف می‌کردند، اما در واقع تولتک‌ها، دانشمندان و هنرمندانی بودند که جامعه‌ای تشکیل دادند تا خرد معنوی و آیین‌های کهن را کشف کنند و حفظ نمایند. این متخصصان به عنوان استاد و شاگرد در تئوتیهواکان؛ شهر باستانیِ اهرام در خارج از مکزیکوسیتی دور هم جمع شدند. جالب است بدانید که تئوتیهواکان، به مکانی که «انسان در آن خدا می‌شود» معروف است!

در فصل اول، دون میگوئل از اهلی شدن و رؤیای سیاره‌ی زمین می‌گوید. رؤیای مشترکی که از طریق نسل‌ها به ما منتقل شده است:

انسان‌هایی که پیش از ما زیسته‌اند به ما می‌آموزند که چگونه به شیوه‌ی جامعه رؤیا ببینیم.

اما این رؤیا آنچنان خوب و پذیرفتنی نیست:

در رؤیای سیاره، رنج کشیدن بشر، زندگی در ترس و ایجاد فاجعه‌های عاطفی، همه امری عادی به شمار می‌آید.

چهار فصل بعد، چهار میثاق را به خواننده معرفی می‌کند که اگرچه عناوین آن ممکن است برای مخاطب تازگی نداشته باشند، اما شیوه‌ی نگرشِ تولتک‌ها به این آموزه‌ها زیبا و تحسین برانگیز است.

کتاب صوتی چهار میثاق با صدای نیما رئیسی برای علاقه‌مندان به کتاب‌های انگیزشی، موفقیت و توسعه فردی بسیار مناسب و مفید است. همچنین اگر شما جزو کسانی هستید که برای بهتر شدن زندگی‌تان تلاش می‌کنید حتما این کتاب را گوش کنید و اگر کسی را در اطرافتان نیز می‌شناسید که بهتر شدن دنیا و زندگی برایش یک دغدغه است این کتاب را به او هدیه دهید.

برای خرید کتاب صوتی چهار میثاق به این فروشگاه رجوع کنید.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *